Stiprusis 4. Kosmetikos rinkinys plaukams Enzo-Organic


  1. Kaip atsiauginti plaukus?
  1. Noriu ilgų sveikų llaukų..
  1. Ką daryti ką jie nebelūžinėtų su kuo man juos prižiūrėti?
  1. Kokia kosmetika plaukams geriausia?



Sulaukiu daugelį panašių klausimų, nes moteris vis ieško. Ir patikėkite šis rinkinys tai tas kur mūsų salono klientės atsiaugino, turi ir nešioja sveikus blizgančius plaukus.  

Tai ko reikia jūsų plaukams bei galvos odai.  Šių produktų pilnai pakanka profesionaliai plaukų priežiūros rutinai namuose. Tuo jau įsitiko mūsų ištikimiausieii klientai  drauge su ENZO organic skaičiuodami jau ne pirmus metus. Klientai džiaugiasi spartesniu plaukų augimu, švytėjimu, drėgme bei vitaminais pritointais plaukais.  Šis 4 ketvertas yra viskas ko reikia, produktai natūralūs, organiški ir draugiški aplinkai bei plaukams.  

Jei esate naujokas norintis išbandyti ENZO, nuo ko pradėti?   Visi be išimties pradeda nuo Enzo Deep Repair kaukės #EnzoMask . Unikali kaukės sudėtis bei net  penki naudojimo būdai leis mėgautis sveikais plaukais jums patogiausiu metu bei būdu. Kaukė yra pats perkamiausias ir populiariausias produktas tinkantins visiems plaukų tipams. Kaukė iš tiesų daro stebuklus.  

Antrasis ketverto stebuklas – argano aliejų gausus šampūnas. Būtent jau minėta kaukė, šampūnas bei kondicionierius yra priturtinti gausa argano aliejų. Šampūnas tinkamas naudoti kiekvieną dieną.  

Paskutinieji du produktai – nuplaunamas kondicionierius bei nenuplaunamas purškiamas kondicionierius su apsauga nuo karščio puikiai pagelbės labai skubančioms, naudojančioms karštus prietaisus plaukų priežiūros rutinoje ar labai mėgstantiems saulės vonias. Kondicionierius yra silpnesnė kaukės versija ir nereikalauja daug laiko greta taip pat gausiai pamaitinant bei prisotinants plauką vitaminais. Na, o purškiamą kondicionierių su apsauga nuo karščio naudokite visur, kur intensyviai šviečia saulė, naudojant karštus formavimo prietaisus, ant sausų ar šlapių plaukų jūsų patogumui. Tai apsaugos plauką, tačiau nesulipins ir neapsunkins.  Taigi šis puikusis 4 ketvertas padės jums plaukų priežiūros rutiną palengvinti ir maksimaliai atstatys plauką, pamaitins, išvalys galvos odą ir galėsite džiaugtis sveikais, spindinčiais ir biriais laukais kasdien. Produkcija  be SLS, be parabenų, be PEG, be propilenglikolių, be sintetinių kvapiklių, dažiklių ar silikonų.  

Žinome ENZO produkcijos nauda todėl paprasčiausiai skatinu išbandyti ir įsitikinti patiems.  


Produkciją surasite čia: https://enzo.lt  

Intagramas: https://www.instagram.com/enzo_organic