TOTALBLOND | TOTALBLOND SU SPALVOS IŠSILIEJIMU  

 Tai ne pigi blondinė, tai solidi ir išraiškinga šviesiaplaukė.   

TotalBlond yra viena iš populiariausių paslaugų mūsų grožio salone. Ir tai neturi nieko bendro su dažnai įsivaizduojama geltona, pigia blondine. Tai visai kas kita. Iš šiek tiek tamsesnių šaknų pereinantys šviesūs atspalviai – štai kaip skamba profesionaliai atliktas TotalBlond. Atspalvį renkasi klientė. Galimi tiek šilti, tiek šalti. Ir jūs būsite nustulbę kaip nuostabiai atrodo rezultatas!  

Salone atliekame ir TotalBlond su spalvos pratraukimu ir/arba konturingu. Konturingas tai kiek šviesesnės sruogos, subtiliai pabrėžiančios jūsų veido bruožus .Įpatingo grožio bei natūralumo įspūdį suteikia ir spalvos pratempimas.  

Tai iš tamsesnių šaknų lengvai bei švelniai pereinantys šviesesni atspalviai link plaukų galų. Ši paslauga šiuo metu itin madinga ir trokštama.  Profesionalas šią paslaugą atlieka per 2-2,5 val. Nei daugiau, nei mažiau, kad nenukentėtų nei vienas reikalingas procesas.  

Tai ne šaknų dažymas trunkantis 1 val., bet ir ne sudėtingas, tarkime, AirTouch dažymas kuris gali trukti ir 5 val. Tai tarpinis variantas norinčioms nepriekaištingai gražios švesiaplaukės rezultato.  

Mūsų salone, TotalBlond su spalvos pratraukimu nepriekaištingai atliks betkuris meistras. Turime nuostabią žingsnių sistemą kuri niekada nenuvilia. Jums tereikia išsakyti koks atspalvis jums mielesnis, šaltas/šiltas, atsipalaiduoti ir pasitikėti meistro profesionalumu.   

Neabejojame, TotalBlond darome geriausiai! 

Nori tuo įsitikinti? Laukiame Tavęs!


Kodėl Blondinė mums asocijuojasi blogai?  


Paprasta - vien įvedus į GOOGLE paiešką -blondinė- rasime prasiplovusias geltonas, panašias į “kiaušinienės” ar “viščiuko” spalvos nuotraukas.

Todėl formuojasi nuomonė, kad blondinė tai GELTONA! Nieko panašaus į mūsų salone esnčią programą #TotalBlond .

Ji sudaryta stilisto Jurijaus ir susideda iš spalvos pratraukimo, iš po šaknų. Ką tai reiškia?

Tai reiškia, kad prie šaknų bus keleta tonų tamsiau nei galuose.

Su kontūringu. Ką tai reiškia?

Tai reiškia, kad prie veido turėsite šiek tiek šviesesne liniją. Tai ypač pravartu, nes ties smilkiniais turite šiek tiek “ŽILŲ” plaukų. Tuomet nesimato kai jie atauga.

Na ir žinoma SPALVOS VONELĖS. Ką tai reiškia?

Kuomet meistras sumaišo tikrai gerą spalvos kokteilį, o ne šiaip vienu pigmentu nudažo kas dažniausiai ir gaunasi per geltona. Mes žinome kaip nugesinti ir panaikinti geltonumą. Ir patikėkite, jookio “RYŽO” pigmento nėra. Tai mitas. Yra tik nepakankamai iškeltas plauko šviesumo tonas.  

Taigi pažiūrėkite mūsų darbų kolekciją ir suprasite apie ką aš kalbu.  O dabar, kam tinka?

Labiausiai tiems,kas jau turi žilų plaukų. Nuo 10% žilų kiekio, kuomet jau tikrai verta rinktis #TotalBlond Dažnai renkasi vidutinio ir trumpo plauko atstovės. Ilgaplaukėm jau rekomenduojame #AirTouch Privalumai:

•Dažytis ir palaikyti tokią spalvą rekomenduojame kas 2-2,5mėn

•Dažymo trukmė yra 2h. Kas yra pigiau nei ilgalaikiai dažymai.