Meistrės Gintarės Dambrauskaitės asmeninė patirtis ir pasisakimas #5ritualui 


5D ritualas yra tai, ką visuomet rekomenduoju savo klientėms, bet ne dėl to, kad teoriškai tai skamba patraukliai, bet todėl, kad pati praktiškai tai išbandžiau ant savęs ir savo plaukų. Kaip meistrė, jaučiu atsakomybę dėl to, ką parduodu ir siūlau klientėms. 


Nuolat šviesinami mano plaukai reikalauja priežiūros, ypač dabar, kai jie dar jautriau reaguoja į šaltą orą ir sausėja. 5D ritualas pilnai atstato mano plaukų būklę, juos pamaitina taip, kad neturiu problemų juos šukuojant ar nebijau, kad plaukas jausis kaip šiaudas. 

Puikiai žinau tą jausmą, kai klientės sako, kad nesusitvarko su plaukais dėl jų sausumo bei šiurkštumo. Todėl, ypač po #airtouch dažymų ar tarp jų visuomet sakau, kad duokite plaukams rūpesčio bei meilės, leiskite man juos pamaitinti aliejais ir vitaminais atliekant 5D procedūrą. Jums nieko nereikės daryti, tik atsipaliduoti. O klienčių atsiliepimai bei grįžtamumas kalba už save. 


#5Dritual’as kas tai yra?

- #NAUJAUSIA #MADA Puoselėti plaukus. Dauguma jūsų dažo, bet tai ilgainiui sausina plaukus, jie netenka gyvybės, o kiek jūsų puoselėja plaukus? Rekomenduojame natūralią priemonę, tikrą TURTĄ Jūsų plaukams, gausią VITAMINŲ atstatomąją procedūrą - 5Dritual’ą #5Dritual’as tai atstatomoji plaukų procedūra, kurioje visą stebūklą padaro #5Dconcentrate - Tai spec produktas su unikalia formule. Pilnas arganų ir makadamijų aliejų. Švarus ir organinis. Tai yra atstatomoji plaukų procedūra, kurios metu plaukai yra prisotinami vitaminais bei aliejais. - Kaip viskas vyksta? Pirma, plaukai yra išplaunami giliai valančiu šampūnu, taip plaukas yra paruošiamas procedūrai. Tada yra uždedamas 5D koncentratas, kuris yra sudarytas iš argano ir makadamijų aliejų. Yra būtina 5D koncentratą įmasažuoti į galvos odą, nes jis atstato ne tik plauką, tačiau ir skalpą. Nesvarbu, galvos oda yra riebi ar sausa, abiem atvejais 5D koncentratas valo ir drėkina odą. Uždėjus 5D koncentratą, plaukai yra šildomi perkaitintais nano garais, kurių pagalba yra atveriami žvyneliai, tai leidžia 5D koncentratui susigerti į plauką kuo giliau. Kaitinimas vyksta 15min. Baigiant procedūrą, 5D koncentratas yra nuskalaujamas tik vandeniu. Šampūnas ar kitos plaukų priežiūros priemonės nėra naudojamos. - 5D ritualą rekomenduojame atlikti kartą per mėnesį. - Rezultatas, kurį suteikia procedūra yra blizgesys, švelnumas bei plaukų minkštumas. Visa tai išlieka po kiekvieno galvos plovimo 4 savaites. - Šampūnas ir koncentratas, kurie yra naudojami, yra organiški ir natūralūs. - 5D ritualas nekenkia plaukams. Tai nekeičia plauko struktūros, netiesina plauko ir neįtakoja garbanų formavimosi. - Procedūra atstato plauką iš vidaus, todėl ji ir vadinasi 5D- 5 Times Deeper. 5 kartus giliau. #Registracija: #YURYsalon +37068488889 Dominikonų g. 3

#5DRITUAL Įsigyti galima čia: https://yury.lt/5d-ritualas-giluminis-plauko-matinimo-5d-ritualas.html



5D ritual's