Garbanotiems plaukams reikalinga ne tik gera spava, bet ir gera forma. Čia padės kirpimas #WashDryGo stiliumi. Tai yra kirpimas pagal geometrija ir faktūra. Kaip matome tamsi spalva netinka todėl griebemės darbo ir kardinaliai keičiame.


PLAUKŲ FAKTŪRA Kiekvienas plaukas turi savo faktūrą. Kiekvienoje zonoje jis kitoks. Tiesūs, pasišiaušę, banguoti, garbanoti, ploni, stori, paklusnūs, prieštaraujantys, sunkūs, matiniai, blizgūs, beformiai... jie tokie, kokius juos sukūrė gamta. Tai individualus šeimininko kailiukas. Plaukų faktūra - kerpama skirtingomis žirklių technikomis. Technikų yra 21-na rūšis. Esmė "pagauti" ir įvaldyti lengvą plaukų kritimą bei jų judesį.

PRIVALOMAS MEISTRO GEBĖJIMAS matyti tiek geometriją tiek plaukų faktūrą kartu tam, kad pritaikyti ir atlikti kirpimą individualiai. Kad kirpimas būtų paprastas, lengvai nešiojamas bei PRAKTIŠKAS

WashDryGo arba #GeometrinisFakturinisKirpimas PRIVALUMAI

Kitaip - kirpimas #WashDryGo stiliumi. Tai kirpimas pagal geometrijos dėsnius ir plauko faktūrą. PLAUKŲ GEOMETRIJA Kaip parenkama šukuosena atsižvelgiant į veido formą, kaklo ir pečių linijų visumą individualiai.

  • Po kirpimo plaukai "nešiojasi" net 2 kartus ilgiau nei įprasta (būna ir ilgiau)
  • Jokios sunkios priežiūros namuose, tiesiog: plauni, džiovini, eini
  • Patarimas kaip teisingai džiovinti plaukus po plovimo