Kaip užsakymas yra į raudoną spalvą, o po to į rudą spalvą, o po to sugrįžti vėl į tokius kokius jie buvo. Mes sakome įmanoma.

Tiesioginio pigmento išplovimas | Viskas įmanoma. 

Dažnai gaunu klausimų:

Ar galima ,,išeiti“ iš juodos/tamsios plaukų spalvos į šviesią? 

Mano atsakymas visada prasideda nuo sakinio: Viskas įmanoma!Turiu puikų case‘a kuriuo norėčiau pasidalinti.  

Turėjau klientę kuri atėjo su visa gausa natūralių plaukų šviesiais galais. Prašymas buvo nudažyti raudonai. Tuomet pageidavo raudoną pakeisti į rudą. Po savaitės reikėjo vėl sugrįžti į pradinę padėtį – natūralią klientės plaukų spalvą šviesiais galais. 

ETAPAI? 

Pirmą etapą praėjome labai nesunkiai. 1,5 val. darbo ir klientė turi raudoną plaukų spalvą. Antrame etape iš raudonos reikėjo pereiti į rudą. Šis etapas nėra sudetingas. Iš šviesios į raudoną, iš raudonos į rudą. Viskas aišku. 

Tada prieiname paskutinį etapą kuriame mums reikia išimti visus pigmentus. Išimti raudoną bei rudą spalvas. Sugrąžinti plaukų spalvą į prieš tai buvusią, natūrali spalva ir šviesūs galai. 

Tikslas buvo norimas rezultatas išsaugant plauko kokybę. 

Paskutinis etapas - tiesioginio pigmento išplovimas. Mes turime programą ir su tokiu dažymu dirbame nei daug, nei mažai – 9 val. Visa diena. Visa diena reikalinga tam, kad maksimaliai išsaugotume plauko kokybę. Procesai lėtaeigiai, neagresyvūs, minkšti. Lėtai, bet užtikrinti išplauname pigmentą ir sugrąžiname plaukus tokius kokie jie buvo klientei atėjus.  

Reziumė?

Sugaišome 9 val. Sunaudojome apie 30 rankšluoščių, sunaudojome labai daug produkto. 

Bet mes pasiekėm rezultatą. Rezultatas yra pats svarbiausias.  

 

O kaip manote Jūs? Kuris klientės įvaizdis gražiausias? Mes spaudžiame ,,LIKE“ tiesioginio pigmento išplovimui ir laukiame Jūsų komentrų. 

Atsiminkite, viskas yra įmanoma. Tereikia ilgesnės konsultacijos, poreikiams atpažinti ir daugiau laiko kokybiškam darbui bei plauko išsaugojimui. 

 

Iki greito!